Funderingsonderzoek

Hier vindt u snel en gratis het juiste bedrijf voor uw funderingsonderzoek. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Stap 1: Kies uw categorie

Funderingsonderzoek

Voor fundering, vloeren en kruipruimtes gelden allerlei normen, voorschriften en eisen. De belangrijkste daarvan is wel de beton kwaliteit. In een aantal gevallen (ook bij houten vloeren) is een funderingsonderzoek noodzakelijk. Wanneer het grondwaterpeil is gedaald of gestegen, wanneer er zichtbare scheurvormingen voordoen in fundering, muren of ander metselwerk of bij bijzondere belastingen in het heden of verleden, bij scheefstand groter dan 2%, bij vervormingen en in nog enkele gevallen.

Funderingsonderzoek kosten

Aangesloten bedrijven bij Beton-Herstel.nl voeren een basis (visueel) funderingsonderzoek uit in alle bovenvermelde gevallen. Bestaande scheurvorming wordt herkend en geanalyseerd op ouderdom en eventuele activiteit. Funderingsonderzoeken zijn er in verschillende varianten en prijzen. De kosten kunnen variëren vanaf € 350,00 voor een visueel onderzoek tot enkele honderden euro's voor uitgebreide inspecties. In veel gevallen kunnen de aangesloten bedrijven de onderzoeken zelf uitvoeren, in specifieke gevallen zal door deze partijen de expertise van derden worden ingehuurd. In veel gevallen volstaat een visueel onderzoek en kunnen de deskundige al aan enkele bovengrondse en omgevingsindicatoren opmerken of reeds aanwezige scheurvormingen, zettingen en verzakkingen wel of niet actief zijn.funderingsonderzoek Vind hulp voor uw betonrot
Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |