Fundering

Hier vindt u snel en gratis het juiste betonbedrijf voor uw fundering. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonreparateurs uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Wat is een fundering?

Een fundering is een deel van een constructie die ervoor zorgt dat het gewicht van het gebouw wordt overgedragen aan de draagkrachtige ondergrond. Afhankelijk van het soort gebouw en het gewicht van het gebouw wordt een bepaald soort fundering toegepast. Er zijn verschillende soorten funderingen, bijvoorbeeld fundering op staal, paalfundering, algemene vloerplaat en caisson fundering. Een fundering moet een bepaalde minimum diepte hebben in verband met vorst. De vorstgrens mag namelijk niet de onderzijde van de fundering bereiken omdat anders de fundering omhoog kan vriezen.

Problemen met de fundering

Alle gebouwen zijn gebouwd op funderingen. Er kunnen problemen met de fundering ontstaan door bijvoorbeeld veranderingen in de grondwaterstand. Funderingen op staal kunnen gaan verzakken, houten palen kunnen houtrot krijgen en daardoor hun draagkracht verliezen. De eerste signalen van problemen met de fundering zijn het ontstaan van scheuren in muren, klemmende deuren of vloeren die gaan verzakken. Het is raadzaam zo snel mogelijk hierop actie te ondernemen. Hoe langer u wacht, des te meer herstelwerkzaamheden er moeten gebeuren.

Fundering herstellen? Via beton-herstel.nl

Voor het herstellen van een fundering zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan er een extra of nieuwe fundering worden gemaakt, de ondergrond worden verstevigd of de fundering worden verbreed. Is de fundering van uw woning ook toe aan herstel? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Beton-herstel.nl is voor u de oplossing! Vul uw gegevens in en binnen 24 uur neemt een vakkundig bedrijf contact met u op. Indien gewenst kunnen zij het probleem bij u thuis komen inspecteren en de mogelijke oplossingen met u bespreken. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.Veel succes met uw fundering.

fundering Vind hulp voor uw betonrot
Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |