Betonvloer

Hier vindt u snel en gratis het juiste bedrijf voor uw betonvloer. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Betonrot in uw betonvloer? Laat dit zo snel mogelijk herstellen

Vertoont uw betonvloer roestpitten? Zitten er scheuren in uw betonvloer? Is er sprake van betonrot? Het is verstandig zo snel mogelijk uw betonvloer te laten renoveren. De aangetaste betonvloer kan worden aangepakt zodat de rest van de betonvloer kan worden gespaard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Indien u uw gegevens invult, neemt een bedrijf gespecialiseerd in betonherstel binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Zij kunnen bij u langs komen om het probleem te inspecteren zodat er een passende, vrijblijvende offerte kan worden gemaakt.

Schade aan de betonvloer

Schade aan de betonvloer kan verschillende oorzaken hebben. Een van de veel voorkomende soorten betonschade is betonrot. Vooral bij gebouwen, gebouwd in de periode 1965 tot 1985, werd een betonvloer gemaakt van voorgefabriceerde vloerdelen. De merken Kwaaitaal en Manta werden destijds veelvuldig gebruikt. Hierin zat calciumchloride verwerkt, zodat beton sneller hard werd en er dus sneller kon worden gebouwd. Het chloride tast echter de stalen bewapening aan in de betonvloer, in de vorm van roest. Roest heeft de eigenschap om uit te zetten en hierdoor kunnen er scheuren in de betonvloer ontstaan.

Herstel van schade aan de betonvloer

betonschade aan de vloer is niet alleen hinderlijk door de zichtbare scheuren die kunnen ontstaan. U kunt zich voorstellen dat door de aantasting van de stalen bewapening in de betonvloer, deze ook in sterkte achteruit gaat. De betonvloer kan minder goed de trekkrachten opvangen. Het herstellen van betonschade aan de vloer is dan ook zeer belangrijk. De betonvloer kan goed worden gesaneerd. Het beschadigde beton wordt weggehakt. Het beschadigde bewapeningsstaal wordt vrij gelegd en schoongemaakt. Indien nodig wordt beschadigd staal vervangen. Het staal kan worden beschermd tegen opnieuw ontstaan van betonrot.

Beton-Herstel.nl voor uw betonvloer.

betonvloer Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |