Betonverbetering

Hier vindt u gratis de juiste betonreparateur voor uw betonverbetering. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Zoekt u een bedrijf voor betonverbetering? Beton-herstel.nl helpt u graag verder

Vertoont uw betonnen vloer scheuren? Vertoont uw betonnen vloer tekenen van betonrot? Bij betonschade, en zeker bij betonrot, is betonverbetering noodzakelijk. Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf? Vul dan uw gegevens in en binnen 24 uur neemt een bedrijf, gespecialiseerd in betonherstel, telefonisch contact met u op. Zij komen de betonschade / betonrot bij u inspecteren en zo kunt u een vrijblijvende, passende offerte ontvangen.

Wanneer is betonverbetering nodig?

Betonverbetering is nodig als er sprake is van betonschade. Betonschade kan uiteenlopende oorzaken hebben. Een van de oorzaken van betonschade waarbij betonverbetering zeker geïndiceerd is, is betonrot. Hierbij is er sprake van corrosie of roest van de bewapening van het beton. Door roest zet beton uit waardoor er scheuren kunnen ontstaan en beton kan afbrokkelen. Betonverbetering is hierbij zeker geïndiceerd omdat corrosie de bewapening ernstig kan verzwakken. Hierdoor verzwakt de gehele betonconstructie.

Wat houdt betonverbetering bij betonrot in?

Het is raadzaam zo snel mogelijk betonverbetering toe te passen als er sprake is van betonrot. Alleen het aangetaste beton en bewapening wordt dan hersteld en zo wordt het onaangetaste beton beschermd. De kwaliteit van de betonconstructie is bovendien niet in gevaar. Betonverbetering houdt bij betonrot in dat het aangetaste beton zorgvuldig wordt uitgehakt. Vervolgens wordt ook het bewapeningsstaal blootgelegd. Het beschadigde staal wordt schoongemaakt en indien nodig verwijderd. Nieuwe bewapeningsstaal kan ertussen worden gelast. Vervolgens kan het bewapeningsstaal worden bewerkt zodat dit beschermd is tegen nieuw betonrot.

Beton-Herstel.nl voor uw betonverbetering.

betonverbetering Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |