Betonrot vloer

Hier vindt u snel en gratis het juiste bedrijf voor uw betonrot vloer. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Betonrot vloer? Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het herstel hiervan?

Is uw woning gebouwd in de jaren zestig of zeventig? Vertoont uw vloer tekenen van betonrot? Vloer met lelijke scheuren? Een vakkundig bedrijf kan het aangetaste beton door betonrot goed en mooi herstellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan uw gegevens in en een bedrijf, gespecialiseerd in betonherstel, neemt binnen 24 uur contact met u op. Zij kunnen de situatie komen inspecteren en u zo een passende, vrijblijvende offerte aanbieden.

Betonrot vloer: wat is dat?

In de jaren zestig en zeventig werden gebouwen in zeer hoog tempo gebouwd. Om de bouw te versnellen, werd er gebruik gemaakt van voorgefabriceerde vloerelementen. Deze elementen bevatte grote hoeveelheden calciumchloride, waardoor het beton sneller uithardde. Echter, het chloride tast de stalen bewapening aan, oftewel er ontstaat betonrot. Vloer met de naam Kwaaitaal of Manta zijn hierom bekend. Door het uitzetten van de roestige bewapening wordt de overliggende laag beton stuk gedrukt. Hierdoor kunnen er scheuren in de betonnen vloer ontstaan en er kunnen stukken beton afbrokkelen.

Betonrot vloer: wat kan er aan worden gedaan?

Corrosie van de bewapening, oftewel betonrot. Vloer vertoont na verloop van tijd lelijke scheuren. De betonrot vloer kan worden hersteld. Dit kan een oppervlakkige of dieptegerichte sanering zijn. Van de betonrot vloer worden de aangetaste delen beton verwijderd. De bewapening van de betonrot vloer wordt vrijgehakt totdat er onaangetast bewapeningsstaal zichtbaar is. Het aangetaste staal wordt daarna gereinigd. Afhankelijk van de mate van betonrot (vloer), wordt de bewapening vervangen. Het staal kan daarna worden behandeld zodat het voldoende beschermd is tegen betonrot. Vloer wordt netjes afgewerkt.

Beton-Herstel.nl voor uw betonrot vloer.

betonrot vloer Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |