Betonnen

Hier vindt u gratis het juiste bedrijf voor problemen met betonnen objecten. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonreparateurs uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Zoekt u een professioneel bedrijf die schade aan uw betonnen vloer kan herstellen?

Is er bij uw betonnen vloer sprake van betonschade? Schade in de vorm van betonrot? Vertoont uw betonnen vloer ontsierende scheuren? Zoekt u naar een bedrijf die de schade aan uw betonnen vloer kan herstellen? Zoek dan niet verder. Vul uw gegevens in en binnen 24 uur neemt een bedrijf, gespecialiseerd in betonherstel, telefonisch contact met u op. U kunt een afspraak maken zodat zij de schade in kaart kunnen komen brengen. U ontvangt een passende, en bovendien vrijblijvende offerte en u hoort de mogelijkheden van betonherstel.

Oorzaken van schade aan betonnen vloeren

Schade aan betonnen wanden of vloeren kan verschillende oorzaken hebben. Een veel voorkomende soort schade aan betonnen vloeren is betonrot. Hierbij is de stalen bewapening in betonnen vloeren aangetast door roest. Roest heeft de eigenschap om uit te zetten en hierdoor ontstaan scheuren in de betonnen vloer. Dit is niet alleen hinderlijk, maar door roestpitten neemt ook de sterke van de bewapening neemt sterk af. Hierdoor neemt de sterkte van de gehele constructie af. Vooral betonnen vloeren die tussen 1960 en 1984 zijn gemaakt, vertonen vaak betonrot door de toendertijd gebruikte toevoeging, die betonrot in de hand werkt.

Herstellen van schade aan betonnen vloeren

Het is raadzaam schade aan betonnen vloeren door betonrot zo spoedig mogelijk te laten herstellen. Alleen het aangetaste betonnen vloerdeel kan dan worden hersteld, en het niet aangetaste deel kan worden beschermd tegen betonrot. Dit bespaart u veel geld. Bij het saneren van een betonnen vloer wordt allereerst het beschadigde beton voorzichtig uitgehakt, tot de stalen bewapening zichtbaar is. Het staal wordt grondig schoongemaakt en als het nodig is wordt het beschadigde staal uitgenomen en vervangen door nieuw staal. Ook kan het staal chemisch worden behandeld waardoor het beschermd is tegen roest.

Beton-Herstel.nl voor uw betonnen objecten.

betonnen Vind bedrijven voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |