Beton

Hier vindt u snel en gratis de juiste beton-bedrijven. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonreparateurs uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Schade aan uw beton? Beton-herstel.nl biedt u de oplossing

Helaas komt schade aan het beton regelmatig voor. Hebt u ook betonschade? Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het herstel van uw beschadigde beton? Beton-herstel.nl biedt u hierbij een helpende hand. Vul uw gegevens in en binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op. Naar aanleiding van het gesprek bestaat de mogelijkheid dat wij vrijblijvend uw situatie kunnen komen inspecteren. Wij informeren u goed over de mogelijkheden voor het herstel van het beton en bieden u een vrijblijvende offerte.

Wat is beton?

Beton is een veelvuldig gebruikt bouwmateriaal. Beton bestaat onder andere uit cement, wat als bindmiddel fungeert. Daarnaast bestaat beton uit een of meerdere toeslagmaterialen zoals grind, zand of steenslag. Doordat beton cement bevat, wordt dit door toevoegen van water hard. Eenmaal uitgehard, lost beton niet meer op in water. Beton kan goed tegen grote drukkrachten, maar onder grote trekkrachten kan beton gaan scheuren. Door het beton te bewapenen met stalen staven is het beton goed bestand tegen zowel druk- als trekkrachten.

Kwaliteit van beton

De kwaliteit van het beton wordt door verschillende factoren bepaald. Ten eerste is een goede samenstelling van het beton belangrijk. Verder moeten betonconstructies goed worden uitgevoerd. Betonrot en vorst kunnen slecht ontworpen en slecht uitgevoerde gewapende beton constructies ernstig beschadigen. Door de bewapening van het beton met een voldoende hoeveelheid kwalitatief beton af te dekken, kan betonrot worden voorkomen. Een waterafstotende laag beschermt het beton in een vochtige omgeving tegen vocht wat uw beton kan binnendringen.

Veel plezier met het vinden van een beton bedrijf.

beton Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |