Beton vloeren

Hier vindt u gratis het juiste bedrijf voor uw beton vloeren. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Betonrot in uw beton vloeren? Vind een vakkundig bedrijf met beton-herstel.nl

Hebt u last van scheuren in de beton vloeren van uw woning? Is er sprake van betonrot in uw betonnen vloeren? Is er sprake van andere betonschade en bent u op zoek naar een passende oplossing? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan uw gegevens in en binnen 24 uur wordt u gebeld door een bedrijf, gespecialiseerd in beton herstel. Dit vakkundige bedrijf komt de situatie in kaart brengen en bespreekt met u de mogelijkheden. U kunt tevens een vrijblijvende offerte ontvangen.

Betonrot in beton vloeren: wat is dat en wat zijn de consequenties?

Betonrot is een vorm van betonschade en dit kan verschillende oorzaken hebben. Betonrot komt veel voor in beton vloeren van gebouwen gebouwd in de jaren zestig en zeventig. Toen werden er vloerelementen voor beton vloeren gebruikt die veel chloriden bevatten. Chloride tast de stalen bewapening aan in de beton vloeren waardoor het staal gaat roesten. Door het roesten zet staal uit waardoor er scheuren in de beton vloeren ontstaan. Bovendien verzwakt betonrot de stalen bewapening en dus de gehele constructie. Betonrot is dus ernstige schade, die serieus de aandacht nodig heeft.

Herstel van betonrot in beton vloeren

Het is aan te raden zo snel mogelijk betonrot in beton vloeren aan te pakken om verdere verzwakking van de bewapening te voorkomen. Bij het herstellen van betonrot in beton vloeren wordt allereerst het aangetaste beton zorgvuldig verwijderd, tot de aangetaste stalen bewapening bloot ligt. Het staal wordt schoon gemaakt en er wordt gekeken in hoeverre dit voldoende is. Bij sterk aangetast staal in beton vloeren wordt dit staal verwijderd en indien nodig vervangen door nieuw staal. Dit wordt zorgvuldig ingelast. Het staal kan behandeld worden om het beter bestand te maken tegen betonrot.

Beton-Herstel.nl voor uw beton vloeren.

beton vloeren Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |