Beton ijzer

Hier vindt u gratis het juiste betonbedrijf voor uw betonrot of beton ijzer. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw regio.

Stap 1: Kies uw categorie

Schade aan beton ijzer? Beton-herstel.nl biedt u een helpende hand

Schade aan beton ijzer is een kwalijke zaak. Voorkom verdere uitbreiding van betonschade en laat zo spoedig mogelijk het beton ijzer renoveren. Dit bespaart u een hoop geld en ellende. Dit werk is het beste in handen van een gespecialiseerd bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul uw gegevens in en binnen 24 uur neemt een bedrijf gespecialiseerd in betonherstel telefonisch contact met u op. Na een zorgvuldige inspectie kan er een passende en vrijblijvende offerte worden geboden.

Waar wordt beton ijzer voor gebruikt?

Beton ijzer is de bewapening van het beton. Beton is goed bestand tegen drukkrachten, maar het kan niet tegen grote trekkrachten. Bij grote trekkrachten zou onbewapend beton gaan scheuren. Door het gebruik van beton ijzer ofwel bewapening, is het beton ook goed bestand tegen de trekkrachten. Beton ijzer wordt onder andere gebruikt bij het maken van funderingen, die gewicht van een constructie overdraagt aan de dragende grond. Verder wordt beton ijzer gebruikt in betonnen vloeren en betonnen wanden.

Schade aan beton ijzer

Schade aan beton ijzer is een veel voorkomend probleem. Schade aan beton ijzer kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld door constructiefouten bij de bouw. Bij een te dunne laag beton over het beton ijzer, kan dit worden aangetast door corrosie of roest. Ook bij de vroeger veelvuldig gebruikte Kwaaitaal of Manta betonnen vloerelementen komt schade aan het beton ijzer vaak voor. Dit is een serieus probleem omdat de sterkte van de bewapening ernstig kan worden aangetast. Schade aan beton ijzer kan worden verholpen. Het beschadigde beton wordt weggehakt zodat het beschadigde beton ijzer kan worden gereinigd en zo nodig worden vervangen.

Beton-Herstel.nl voor uw beton ijzer.

beton ijzer Vind hulp voor uw betonrot

Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |