Afdichtingen

Hier vindt u snel en gratis de juiste betonreparateur voor uw afdichtingen. Na het volgen van 5 eenvoudige stappen, ontvangt u kosteloos offertes van betonbedrijven uit uw omgeving.

Stap 1: Kies uw categorie

Afdichtingen en afdichtingstechnieken

Door scheurvorming, fouten bij de bouw of simpelweg door de veroudering van het gebouw, kunnen lekkages of vochtdoorslag ontstaan. Ook ter plaatse van doorvoeringen van leidingen door bijvoorbeeld wanden en vloeren kunnen lekkages ontstaan. Afhankelijk van het probleem kunnen er verschillende afdichtingstechnieken worden toegepast. Voorbeelden van soorten afdichtingen zijn kelder afdichtingen, kitwerk en injecteer technieken. Laat een vakkundig bedrijf het probleem in kaart brengen, zodat er een gepaste oplossing kan worden gevonden.

Kelder afdichtingen

Veel kelders kampen vroeg of laat met vochtproblemen. Er kunnen preventieve maatregelen worden genomen. Voor goede kelder afdichtingen kan de buitenzijde van de kelder worden voorzien van vochtwerende middelen. Voor goede afdichtingen aan de buitenzijde worden vaak dichtingspasta’s gebruikt. Als kelder afdichtingen via de buitenzijde niet mogelijk zijn, wordt er gekeken naar de mogelijkheden de afdichtingen vanaf de binnenzijde uit te voeren. Hierbij kan er worden gedacht aan het toepassen van injecteer technieken.

Mogelijkheden voor afdichtingen met beton-herstel.nl

Hebt u last van lekkage in uw kelder? Vertoont uw betonnen plafond lelijke vochtdoorslag plekken? Bent u benieuwd naar welke soort afdichtingen er in uw situatie toepasbaar zijn? Vul dan uw gegevens in en er wordt snel telefonisch contact met u opgenomen. Een professioneel beton bedrijf gespecialiseerd in afdichtingen neemt binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Er kan een afspraak worden gemaakt zodat het probleem kan worden geïnspecteerd. U wordt op de hoogte gebracht over de mogelijke oplossingen en er wordt een passende, vrijblijvende offerte gemaakt.Veel succes met uw afdichtingen.

afdichtingen Vind hulp voor uw betonrot
Beton Nieuws

Er is nog geen Beton nieuws beschikbaar...

Laatste update: 20-11-2019  |  © Webdesign by JBB Media  |  Ontwerp ZOIEZO grafisch werk  |